Gratis op maat gezaagd
Van ontwerp naar eindproduct
2000m2 productie vloer
Voorraad producten leverbaar 3-5 werkdagen
Acrylaat kleur (Plexiglas)

Acrylaat kleur (Plexiglas)

Welkom in ons assortiment gekleurd acrylaat! 

Acrylaat staat in de markt ook wel bekend als plexiglas, pmma of perspex. Dit is een thermoplastische kunststof. Onze gekleurde materialen zijn van een hoge kwalitieit en perfect te gebruiken voor bijvoorbeeld interieur afwerkingen of reclame-uitingen, zowel binnen als buiten. 

Onderstaand vind je ons gehele assortiment gekleurd acrylaat, plexiglas, pmma of perspex. Ben je op zoek naar helder acrylaat of plexiglas? Dat vind je bij de heldere kunststoffen

Dit gekleurde acrylaat laat zich zeer goed bewerken, scroll naar beneden voor meer informatie over dit materiaal of bekijk onze bewerkingsmogelijkheden. Uiteraard kunnen wij je in de online fabriek helpen met ontwerp tot product in gekleurd acrylaat. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Vraag dan je offerte aan. 

Wil je vanuit België bestellen? Stuur dan een bericht naar info@voordeligkunststof.nl. Het is nog niet mogelijk om via de webshop te bestellen, stuur een bericht met de volgende gegevens en we gaan zo snel mogelijk voor je aan de slag:

 • (bedrijfs)Naam
 • Adresgegevens
 • BTW-nummer (enkel voor BTW-vrije bestellingen)
Offerte aanvragen Bewerkingen
Filter producten

Handige informatie

Acrylaat of plexiglas is een thermoplastische kunststof. In de markt staat deze kunststof ook wel bekend als perspex of pmma. Vaak wordt acrylaat in een heldere variant geleverd en dient het als een goede vervanger van glas. Acrylaat is namelijk zeer weerbestendig, zo zijn er dus veel binnen- en buitentoepassingen mogelijk!

Acrylaat is er niet alleen in een heldere variant. Er zijn vele verschillende kleuren en soorten leverbaar.

In onze fabriek liggen heldere, dekkende of licht doorlatende acrylaat in verschillende diktes voor je klaar.

 • LET OP - wil je vanuit België bestellen? Dat kan helaas nog niet via de webshop, stuur ons een bericht naar info@voordeligkunststof.nl met de volgende gegevens en we gaan zo snel mogelijk voor je aan de slag:
  • (bedrijfs)Naam
  • Adresgegevens
  • BTW-nummer (enkel voor BTW-vrije bestellingen)
  • Gewenst materiaal in kleur, afmeting en dikte 

Voordeligkunststof.nl: meer dan alleen een plaat op maat gezaagd!

Welkom in onze online kunststof fabriek!

Dagelijks zijn wij bezig met het maken van àlle denkbare kunststof producten op maat. Onze engineer staat klaar om je te voorzien van een ontwerp, de vakmannen in de productie zorgen ervoor dat jouw ontwerp werkelijkheid wordt en onze chauffeurs doen er alles aan om je product netjes af te leveren. 

Wil jij gewoon een kunststof plaat op maat? Ook dat is mogelijk, neem een kijkje in ons assortiment en bestel snel.

Heb jij een product of ontwerp waar we je mee kunnen helpen? Vraag dan een offerte aan en bekijk onze bewerkingsmogelijkheden!