Gratis op maat gezaagd
Van ontwerp naar eindproduct
2000m2 productie vloer
Voorraad producten leverbaar 3-5 werkdagen
Technische kunststoffen

Technische kunststoffen

Technische kunststof richt zich voornamelijk op de engineeringsmarkt. Verschillende producten hebben specifieke eigenschapen en daardoor een erg breed toepassingsgebied. Technische kunststoffen onderscheiden zich op het gebied van bewerkbaarheid, slijtvastheid, temperatuurbestendigheid, zuurbestendigheid en maatvastheid. Wij leveren plaat en staf van onder andere HDPEHMPEPA-6 / NylonPET-PPOM-CPP, en PVC.

Voordeligkunststof.nl levert A-kwaliteit technische kunststoffen op maat! Wil je jouw product in een specifieke vorm bewerkt hebben? Dat doen we ook! Stuur even een aanvraag via ons aanvraagformulier.   

  • LET OP - wil je vanuit België bestellen? Dat kan helaas nog niet via de webshop, stuur ons een bericht naar info@voordeligkunststof.nl met de volgende gegevens en we gaan zo snel mogelijk voor je aan de slag:
    • (bedrijfs)Naam
    • Adresgegevens
    • BTW-nummer (enkel voor BTW-vrije bestellingen)
    • Gewenst materiaal in kleur, afmeting en dikte 

Graag tot snel bij Voordeligkunststof.nl! 

Ons assortiment technische kunststoffen

Kies maar raak!

Voordeligkunststof.nl: meer dan alleen een plaat op maat gezaagd!

Welkom in onze online kunststof fabriek!

Dagelijks zijn wij bezig met het maken van àlle denkbare kunststof producten op maat. Onze engineer staat klaar om je te voorzien van een ontwerp, de vakmannen in de productie zorgen ervoor dat jouw ontwerp werkelijkheid wordt en onze chauffeurs doen er alles aan om je product netjes af te leveren. 

Wil jij gewoon een kunststof plaat op maat? Ook dat is mogelijk, neem een kijkje in ons assortiment en bestel snel.

Heb jij een product of ontwerp waar we je mee kunnen helpen? Vraag dan een offerte aan en bekijk onze bewerkingsmogelijkheden!