A4 Bordjes

A4 Bordjes

€ 560
Kleur
Geborsteld Zilver
Dikte
3
Lengte in mm
min 297 max 297
Breedte in mm
min 210 max 210
Aantal
4
Materiaal
Aluminium sandwich

Een logo aan de muur, een uitgefreesde wereldkaart of een bewegwijzeringsbord. Aluminium sandwich kan Lees meer

Een logo aan de muur, een uitgefreesde wereldkaart of een bewegwijzeringsbord. Aluminium sandwich kan deze ideeën prima realiseren. De creatieve signmaker en technische ondernemer zijn fan van dit materiaal vanwege de toegankelijkheid van de plaat. Voordeligkunststof.nl biedt dit materiaal in alle denkbare soorten, maten en kleuren aan.

In onze fabriek staan vakmannen klaar die jouw Aluminium sandwich plaat gratis op jouw gewenste maat zagen. Frezen is ook geen probleem voor ze, neem daarvoor contact op via ons aanvraagformulier.

De aluminium sandwich plaat heeft een standaardafmeting van 3050mm bij 1500mm. Uiteraard zagen we jouw plaat gratis in de gewenste maten. Valt jouw plaatgrootte niet binnen de standaardafmeting? Geen probleem, vul ons aanvraagformulier in en we zorgen dat jij jouw plaat krijgt!

Deze plaat heeft een glanzende voorzijde en een matte achterzijde. Aluminium sandwich is zowel voor buiten- als binnen toepassingen te gebruiken. Daarnaast is het ook nog eens super licht in gewicht en goed te bewerken.

We willen je graag een beeld geven van wat er allemaal nog meer mogelijk is met Aluminium sandwich. Neem eens een kijkje op onze Pinterest pagina, daar staan ideeën voor het grijpen. Vanuit onze kant zomaar wat ideetjes, zo zijn wij:

  • Heb jij een super gaaf logo ontworpen en wil je deze graag op je gevel of in je showroom? Neem contact op via het aanvraagformulier… Dan kijken we samen naar een creatieve oplossing!
  • Kan jouw gevel wel een opknapbeurt gebruiken? Kies een lekker kleurtje uit ons assortiment en je bent er klaar voor!
  • Hey reis maniak… Wil je voor je muur een wereldkaart waar je jouw bestemmingen kan wegstrepen? Kijk samen met ons naar een leuke oplossing. Tip: aluminium sandwich.

Voordeligkunststof helpt jou om je idee te produceren. Freesbewerkingen voeren we graag uit op aanvraag! Aanvragen kan via ons formulier.