Gratis op maat gezaagd
Van ontwerp naar eindproduct
2000m2 productie vloer
Voorraad producten leverbaar 3-5 werkdagen
Acrylaat gegoten - 8mm

Acrylaat gegoten - 8mm

€ 7852/m2
Kleur
Gegoten helder
Dikte
8
Lengte in mm
min 100 max 3050
Breedte in mm
min 100 max 2030


Wil je vanuit België bestellen? Stuur dan een bericht naar info@vo Lees meer

incl. BTW

Handige informatie


Wil je vanuit België bestellen? Stuur dan een bericht naar info@voordeligkunststof.nl. Het is nog niet mogelijk om via de webshop te bestellen, stuur een bericht met de volgende gegevens en we gaan zo snel mogelijk voor je aan de slag:

  • (bedrijfs)Naam
  • Adresgegevens
  • BTW-nummer (enkel voor BTW-vrije bestellingen)
  • Gewenst materiaal in kleur, afmeting en dikte 

     

De gegoten heldere acrylaat plaat heeft een standaardafmeting van 3050mm bij 2030mm. Uiteraard zagen we jouw plaat gratis op de gewenste maten. Valt jouw plaatgrootte niet in de standaardafmeting? Geen probleem, vul ons aanvraagformulier in en we zorgen dat jij jouw plaat krijgt!

Deze plaat is aan de ene kant glad en aan de andere kant mat. Je kan deze plaat gebruiken in temperaturen varierend van -40 graden celcius tot +80 graden celcius, daarnaast is dit plaatmateriaal ook nog eens UV bestendig. Acrylaat gegoten is veel sterker dan glas, maar toch glashelder.

Let op: de oppervlakte van acrylaat is wel wat zachter dan glas, dus het is gevoeliger voor krasjes. Onze vakmannen staan klaar om deze plaat in vele verschillende mogelijkheden te bewerken. Check de bewerkingsinformatie voor alle mogelijkheden.

Onze vakmannen staan voor een hoop bewerkingsmogelijkheden klaar. Boren, zagen, frezen, buigen en polijsten is voor hen een piece of cake.

Acrylaat is een veelgebruikt materiaal bij de signmaker en de creatieve klusser. Dat betekent dus bijna automatisch dat het ook zeer geschikt is voor zeefdrukken en laseren… Helaas hebben wij hiertoe niet direct de mogelijkheden in onze fabriek. Maar we kunnen je altijd op weg helpen, we hebben verschillende partners die jouw klus tot in de puntjes kunnen maken.

Vraag nu naar de mogelijkheden met acrylaat via ons aanvraagformulier. We helpen graag bij jouw klus!

We willen je graag een beeld geven van wat er allemaal nog meer mogelijk is met Acrylaat. Neem eens een kijkje op onze Pinterest pagina, daar staan ideeën voor het grijpen. Vanuit onze kant zomaar wat ideetjes, zo zijn wij:

  • Wat denk je van bootramen van helder acrylaat?
  • Mooie kijkglazen of een gepolijste trofee voor winnaar van de beste klus.
  • Heeft je konijn, hamster of cavia het koud? Geen probleem, bestel je toch gewoon even wat windschermpjes van helder of gegoten acrylaat.
  • De naam van je baby op de muur in de nieuwe babykamer? Via het aanvraagformulier frezen we de juiste letters in de juiste kleur.

Voordeligkunststof.nl: meer dan alleen een plaat op maat gezaagd!

Welkom in onze online kunststof fabriek!

Dagelijks zijn wij bezig met het maken van àlle denkbare kunststof producten op maat. Onze engineer staat klaar om je te voorzien van een ontwerp, de vakmannen in de productie zorgen ervoor dat jouw ontwerp werkelijkheid wordt en onze chauffeurs doen er alles aan om je product netjes af te leveren. 

Wil jij gewoon een kunststof plaat op maat? Ook dat is mogelijk, neem een kijkje in ons assortiment en bestel snel.

Heb jij een product of ontwerp waar we je mee kunnen helpen? Vraag dan een offerte aan en bekijk onze bewerkingsmogelijkheden!