Wegens het grote aantal bestellingen is het op dit moment drukker dan normaal. Wij streven er naar om je bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

Gratis op maat gezaagd

Voorraad producten leverbaar 3-5 werkdagen

Welkom bij Voordeligkunststof.nl!

Vul onderstaand je e-mailadres in en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en aanbiedingen!


GESCHIEDENIS

Wij zijn Voordelig Kunststof

Hoe het ooit begon,...

Ons verhaal begint bij Joost. In 2002 startte hij Technisch Adviesbureau van Boxel, waar hij verschillende technische vraagstukken engineert. Dit is de fundering van BXS bv en later ook Voordeligkunststof.nl! Joost voelt zelf ook producten op de markt te willen brengen, maar wil dit wel duurzaam doen. Met behulp van verschillende samenwerkingen wordt uiteindelijk BXS bv geboren: Techniek, Constructie en Kunststoffen. BXS bv kent in de jaren die volgen sterke groei bij de kunststofbewerking. Die groei stopt niet, de nieuwe generatie binnen het bedrijf voelt dat het tijd is voor een nieuwe stap: een webshop. Daar komt uiteindelijk in 2018 Voordeligkunststof.nl uit. Het doel? Kunststoffen toegankelijk maken voor iedereen!

Waar we nu staan

Inmiddels zijn we een aantal jaren verder. De webshop is opgezet door schoonzoon Bob en dochter Bo. Een écht familiebedrijf is geboren, want ook zwagers, broers, zussen, zoons en neefjes zijn inmiddels aan BXS bv en Voordeligkunststof.nl verbonden. In totaal zijn we uitgegroeid tot een familiebedrijf met 25 specialisten, die iedere dag klaar staan om de tofste kunststofprojecten te bedenken én te maken!

Waar we naartoe willen

De afgelopen 20 jaar hebben in het teken gestaan van groei, deze groei willen we natuurlijk doorzetten. Automatisering en digitalisering om jou zo snel en effectief mogelijk vooruit te helpen staan hoog in het vaandel. Daarnaast gaan we aan de slag met een project waarbij we al onze diensten online samen laten komen… Stay tuned!

Volg ons:
Boven

WINKELMAND 0

ONLANGS BEKEKEN 0