Wegens het grote aantal bestellingen is het op dit moment drukker dan normaal. Wij streven er naar om je bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

Gratis op maat gezaagd

Voorraad producten leverbaar 3-5 werkdagen

Welkom bij Voordeligkunststof.nl!

Vul onderstaand je e-mailadres in en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en aanbiedingen!


OVER ONS

Meer dan kunststof.

Al 3 generaties experts in kunststof bewerking. We zijn betrouwbare vakmannen, creatieve ontwikkelaars en vakkundige uitvoerders. Een hecht team van professionals dat al vijventwintig jaar functioneert als katalysator voor de business van onze klanten. Ondanks onze leeftijd lopen we voorop. We hebben oog voor trends en durven te innoveren. We begrijpen wat de toekomst van ons vraagt. Want technologie verandert de wereld in een hoog tempo.

Welkom. – Joost van Boxel

Wie we zijn?

Voordeligkunststof.nl is een dochteronderneming van BXS bv.

Wij geloven in de kracht van samenwerken, innoveren en kwaliteit.
In de fabriek vind je kunststofbewerkers en engineers die iedere dag gepassioneerd bezig zijn met kunststofbewerking. Samen gaan we iedere dag aan de slag om techniek en creativiteit bij elkaar te brengen.

Waarom voordeligkunststof.nl

Voordeligkunststof.nl is meer dan alleen een plaat op maat. Op het gebied van kunststoffen kunnen wij je helpen van ontwerp tot daadwerkelijk eindproduct. Het enige wat we van jou vragen is een goed idee, wij regelen de rest!

Een gemiddeld project van ons ziet er als volgt uit:
Jij hebt een idee over een kunststofproduct, maar weet niet waar te beginnen. Je vindt Voordeligkunststof.nl en stuurt een mailtje of geeft een belletje. Dan begint de bal te rollen! Ook wij zijn enthousiast over jouw idee, we nodigen je dan graag uit bij ons in de échte fabriek.

Samen drinken we een kop koffie en laten we zien hoe we je van dienst kunnen zijn. Daarna begint het ontwerp proces, ook wij mogen bij jou langskomen om feeling te krijgen met het product. Na wat ontwerpen en tekeningen over en weer ga je akkoord. Wij gaan dan aan de slag en binnen no-time is jouw kunststofidee omgetoverd tot eindproduct!

SINDS. 2002        25 Specialisten       DOOR HEEL NEDERLAND

SINDS. 2002
25 Specialisten
DOOR HEEL NEDERLAND

Bij BXS bv en Voordeligkunststof.nl staan we iedere dag met 25 specialisten voor je klaar om jouw kunststofidee tot leven te brengen. In onze fabriek vind je onder andere 3 zaagbanken, 4 freesbanken, een afdeling voor het laseren en verbuigen en een lasafdeling.

Dan hebben we het nog niet eens gehad over het magazijn, met een voorraad van onze meest verkochte plaat- en stafmaterialen.

We gaan graag voor jou aan de slag, mogen we je helpen?

Volg ons:
Boven
WINKELMAND 0
ONLANGS BEKEKEN 0