Gratis op maat gezaagd
Van ontwerp naar eindproduct
2000m2 productie vloer
Voorraad producten leverbaar 3-5 werkdagen
PET-G - 1mm

PET-G - 1mm

€ 2376/m2
Kleur
Helder
Dikte
1
Lengte in mm
min 100 max 2050
Breedte in mm
min 100 max 1250


Wil je vanuit België bestellen? Stuur dan een bericht naar info@vo Lees meer

incl. BTW

Handige informatie


Wil je vanuit België bestellen? Stuur dan een bericht naar info@voordeligkunststof.nl. Het is nog niet mogelijk om via de webshop te bestellen, stuur een bericht met de volgende gegevens en we gaan zo snel mogelijk voor je aan de slag:

  • (bedrijfs)Naam
  • Adresgegevens
  • BTW-nummer (enkel voor BTW-vrije bestellingen)
  • Gewenst materiaal in kleur, afmeting en dikte 

     

De PET-G heldere plaat heeft een standaardafmeting van 2050mm bij 1250mm in verschillende diktes. Uiteraard zagen we jouw plaat gratis in de gewenste maten. Valt jouw plaatgrootte niet in de standaardafmeting? Geen probleem, vul ons aanvraagformulier in en we zorgen dat jij jouw plaat krijgt!

Deze plaat is wel 250 keer sterker dan glas. Ook heeft het goede brandeigenschappen en is het zelfdovend. Ook is het stevig, slagvast. Let op: de oppervlakte is zachter dan glas, en daarbij wat gevoelig voor krasjes.

Nog een tip van ons: de oppervlakte van deze plaat kan statisch zijn, dat is heel gemakkelijk te verwerken met antistatisch schoonmaakmiddel.

 

Check de bewerkingsinformatie en toepassingen voor alle mogelijkheden met PET-G.

Onze vakmannen staan voor een hoop bewerkingsmogelijkheden klaar. Boren, zagen, frezen, buigen, lassen en verspanen is voor hen een piece of cake.

PET-G is een veelgebruikt materiaal bij de signmaker en creatieve klusser. Dat betekent dus bijna automatisch dat het ook zeer geschikt is voor thermovormen, zeefdrukken, beletteren, laseren en verlijmen… helaas hebben wij hiertoe niet direct de mogelijkheden in onze fabriek. Maar we kunnen je altijd op weg helpen, we hebben verschillende partners die jouw klus tot in de puntjes kunnen maken.

Vraag nu naar de mogelijkheden via ons aanvraagformulier. We helpen graag bij jouw klus!

We willen je graag een beeld geven wat er allemaal nog meer mogelijk is met PET-G. Neem eens een kijkje op onze Pinterest pagina, daar staan ideeën voor het grijpen. Vanuit onze kant zomaar wat ideetjes, zo zijn wij:

  • Oeps, je mooie vitrine kast kapot? Geen probleem, bestel je toch gewoon wat PET-G plaatjes op Voordeligkunststof.nl. Ook nog eens sterker dan glas…
  • Letters voor op je gevel? Een mooie heldere variant van PET-G stelt nooit teleur.

Voordeligkunststof.nl: meer dan alleen een plaat op maat gezaagd!

Welkom in onze online kunststof fabriek!

Dagelijks zijn wij bezig met het maken van àlle denkbare kunststof producten op maat. Onze engineer staat klaar om je te voorzien van een ontwerp, de vakmannen in de productie zorgen ervoor dat jouw ontwerp werkelijkheid wordt en onze chauffeurs doen er alles aan om je product netjes af te leveren. 

Wil jij gewoon een kunststof plaat op maat? Ook dat is mogelijk, neem een kijkje in ons assortiment en bestel snel.

Heb jij een product of ontwerp waar we je mee kunnen helpen? Vraag dan een offerte aan en bekijk onze bewerkingsmogelijkheden!