Gratis op maat gezaagd
Van ontwerp naar eindproduct
2000m2 productie vloer
Voorraad producten leverbaar 3-5 werkdagen
Polycarbonaat - 6mm

Polycarbonaat - 6mm

€ 7774/m2
Kleur
Helder
Dikte
6
Lengte in mm
min 100 max 3050
Breedte in mm
min 100 max 2050


Wil je vanuit België bestellen? Stuur dan een bericht naar info@vo Lees meer

incl. BTW

Handige informatie


Wil je vanuit België bestellen? Stuur dan een bericht naar info@voordeligkunststof.nl. Het is nog niet mogelijk om via de webshop te bestellen, stuur een bericht met de volgende gegevens en we gaan zo snel mogelijk voor je aan de slag:

  • (bedrijfs)Naam
  • Adresgegevens
  • BTW-nummer (enkel voor BTW-vrije bestellingen)
  • Gewenst materiaal in kleur, afmeting en dikte 

     

De heldere polycarbonaat plaat heeft een standaard afmeting van 3050mm bij 2050mm in verschillende diktes. Uiteraard zagen we jou plaat gratis in de gewenste maten. Valt jouw plaatgrootte niet in de standaardafmeting? Geen probleem, vul ons aanvraagformulier in en we zorgen dat jij jouw plaat krijgt!

Polycarbonaat heeft tal van voordelen. Zo is het makkelijk bewerkbaar, kan het tegen een stootje en is het UV bestendig. Dit alles maakt dat Polycarbonaat voor zowel binnen als buiten toepassingen erg geschikt is. Het is te gebruiken in temperaturen tussen de -40 graden Celsius en 120 graden Celsius. Let op: Polycarbonaat is wel zachter dan glas, dus het is gevoeliger voor krasjes. Een tip van ons: De oppervlakte van de plaat kan wat statisch zijn, dat betekent dat het dan niet makkelijk beplakt kan worden… Maar dat is makkelijk op te lossen, gewoon even goed schoonmaken met antistatisch schoonmaakmiddel!

Onze vakmannen staan voor een hoop bewerkingsmogelijkheden klaar. Boren, zagen, frezen, buigen, zetten en lassen zijn voor hen een piece of cake.

Polycarbonaat is een veelgebruikt materiaal bij de signmaker en creatieve klusser. Dat betekent dus bijna automatisch dat het ook zeer geschikt is voor zeefdrukken, laseren en thermovormen… helaas hebben wij hiertoe niet direct de mogelijkheden in onze fabriek. Maar we kunnen je altijd op weg helpen, we hebben verschillende partners die jouw klus tot in de puntjes kunnen maken.

Vraag nu naar de mogelijkheden met polycarbonaat via ons aanvraagformulier. We helpen graag bij jouw klus!

We willen je graag een beeld geven van wat er allemaal nog meer mogelijk is met Polycarbonaat. Neem eens een kijkje op onze Pinterest pagina, daar staan ideeën voor het grijpen. Vanuit onze kant zomaar wat ideetjes, zo zijn wij:

  • Een mooie lichtstraat in je keuken? Dat is geen probleem met polycarbonaat.
  • Heeft je hamster of cavia het koud? Maak je toch gewoon een mooi windschermpje van Polycarbonaat.
  • Je tuinhuis goed beveiligen omdat je racefiets daar in staat? Neem ramen van polycarbonaat, geen inbreker die het kapot krijgt!

Voordeligkunststof.nl: meer dan alleen een plaat op maat gezaagd!

Welkom in onze online kunststof fabriek!

Dagelijks zijn wij bezig met het maken van àlle denkbare kunststof producten op maat. Onze engineer staat klaar om je te voorzien van een ontwerp, de vakmannen in de productie zorgen ervoor dat jouw ontwerp werkelijkheid wordt en onze chauffeurs doen er alles aan om je product netjes af te leveren. 

Wil jij gewoon een kunststof plaat op maat? Ook dat is mogelijk, neem een kijkje in ons assortiment en bestel snel.

Heb jij een product of ontwerp waar we je mee kunnen helpen? Vraag dan een offerte aan en bekijk onze bewerkingsmogelijkheden!