Gratis op maat gezaagd
Van ontwerp naar eindproduct
2000m2 productie vloer
Voorraad producten leverbaar 3-5 werkdagen
PVC - 10mm

PVC - 10mm

€ 15712/m2
Kleur
Helder
Dikte
10
Lengte in mm
min 100 max 2000
Breedte in mm
min 100 max 1000


Wil je vanuit België bestellen? Stuur dan een bericht naar info@vo Lees meer

incl. BTW

Handige informatie


Wil je vanuit België bestellen? Stuur dan een bericht naar info@voordeligkunststof.nl. Het is nog niet mogelijk om via de webshop te bestellen, stuur een bericht met de volgende gegevens en we gaan zo snel mogelijk voor je aan de slag:

  • (bedrijfs)Naam
  • Adresgegevens
  • BTW-nummer (enkel voor BTW-vrije bestellingen)
  • Gewenst materiaal in kleur, afmeting en dikte 

     

De heldere pvc heeft een standaardafmeting van 2000mm bij 1000mm. Uiteraard zagen we jouw plaat/staf gratis in de gewenste maten. Valt jouw plaatgrootte niet in de standaardafmeting? Geen probleem, vul ons aanvraagformulier in en we zorgen dat jij jouw plaat krijgt!

Dit materiaal is te gebruiken tussen 0 en 60 graden Celsius. Ook is PVC levensmiddelen geschikt, heeft het een chemische bestendigheid en goede brandeigenschappen. PVC is dus zeer veelzijdig en staat het klaar voor iedere bedenkbare klus! Let op: de oppervlakte van PVC kan statisch zijn, gewoon even goed schoonmaken met antistatisch schoonmaakmiddel. Onze vakmannen staan klaar om deze plaat in vele verschillende mogelijkheden te bewerken. Check de bewerkingsinformatie voor alle mogelijkheden.

Onze vakmannen staan voor een hoop bewerkingsmogelijkheden klaar. Boren, zagen, frezen, buigen, verlijmen, lassen en verspanen is voor hen een piece of cake!

Vraag nu naar de mogelijkheden met PVC via ons aanvraagformulier. We zorgen dat jij klaar bent voor de klus!

We willen je graag een beeld geven van wat er allemaal mogelijk is met PVC. Neem eens een kijkje op onze Pinterest pagina, daar staan ideeën voor het grijpen.

PVC is een technische kunststof en wordt voornamelijk gebruikt bij de chemische apparatenbouw en machinebouw. Maar ook voor huis, tuin en keuken ideeën kan PVC een leuke oplossing zijn. Deze ideeën vind je op Pinterest, zo te bestellen bij Voordeligkunststof.nl

Wij zijn klaar voor jouw klus, jij ook?

Voordeligkunststof.nl: meer dan alleen een plaat op maat gezaagd!

Welkom in onze online kunststof fabriek!

Dagelijks zijn wij bezig met het maken van àlle denkbare kunststof producten op maat. Onze engineer staat klaar om je te voorzien van een ontwerp, de vakmannen in de productie zorgen ervoor dat jouw ontwerp werkelijkheid wordt en onze chauffeurs doen er alles aan om je product netjes af te leveren. 

Wil jij gewoon een kunststof plaat op maat? Ook dat is mogelijk, neem een kijkje in ons assortiment en bestel snel.

Heb jij een product of ontwerp waar we je mee kunnen helpen? Vraag dan een offerte aan en bekijk onze bewerkingsmogelijkheden!