Gratis op maat gezaagd
Van ontwerp naar eindproduct
2000m2 productie vloer
Voorraad producten leverbaar 3-5 werkdagen
High Performance kunststoffen

High Performance kunststoffen

High Performance kunststoffen worden gebruikt onder extreme omstandigheden. Je komt ze voornamelijk tegen in de medische-, ruimtevaart- en chemische industrie. Deze kunststoffen gebruik je wanneer alle basis technische kunststoffen niet kunnen voldoen aan de eisen. Wij leveren onder andere de veel voorkomende High Performance kunststoffen, PEEK, PVDF en PTFE. Mocht je opzoek zijn naar een ander uitzonderlijke soort kunststof, dan helpen we je ook graag verder.  

Voordeligkunststof levert topkwaliteit highperformance kunststoffen op maat. Wil je jouw product in een specifieke vorm bewerkt hebben? Dat doen we graag voor je! Stuur even een aanvraag via ons aanvraagformulier op de website.

  • LET OP - wil je vanuit België bestellen? Dat kan helaas nog niet via de webshop, stuur ons een bericht naar info@voordeligkunststof.nl met de volgende gegevens en we gaan zo snel mogelijk voor je aan de slag:
    • (bedrijfs)Naam
    • Adresgegevens
    • BTW-nummer (enkel voor BTW-vrije bestellingen)
    • Gewenst materiaal in kleur, afmeting en dikte 

Graag tot snel bij Voordeligkunststof.nl! 

Ons assortiment high performance kunststoffen

Kies maar raak!

Voordeligkunststof.nl: meer dan alleen een plaat op maat gezaagd!

Welkom in onze online kunststof fabriek!

Dagelijks zijn wij bezig met het maken van àlle denkbare kunststof producten op maat. Onze engineer staat klaar om je te voorzien van een ontwerp, de vakmannen in de productie zorgen ervoor dat jouw ontwerp werkelijkheid wordt en onze chauffeurs doen er alles aan om je product netjes af te leveren. 

Wil jij gewoon een kunststof plaat op maat? Ook dat is mogelijk, neem een kijkje in ons assortiment en bestel snel.

Heb jij een product of ontwerp waar we je mee kunnen helpen? Vraag dan een offerte aan en bekijk onze bewerkingsmogelijkheden!