Gratis op maat gezaagd
Van ontwerp naar eindproduct
2000m2 productie vloer
Voorraad producten leverbaar 3-5 werkdagen
PEEK - 30mm

PEEK - 30mm

€ 1215926/m2
Kleur
Naturel
Dikte
30
Lengte in mm
min 1000 max 1000
Breedte in mm
min 620 max 620
Op maat?
Via aanvraag


Wil je vanuit België bestellen? Stuur dan een bericht naar info@vo Lees meer

incl. BTW

Handige informatie


Wil je vanuit België bestellen? Stuur dan een bericht naar info@voordeligkunststof.nl. Het is nog niet mogelijk om via de webshop te bestellen, stuur een bericht met de volgende gegevens en we gaan zo snel mogelijk voor je aan de slag:

  • (bedrijfs)Naam
  • Adresgegevens
  • BTW-nummer (enkel voor BTW-vrije bestellingen)
  • Gewenst materiaal in kleur, afmeting en dikte 

     

De PEEK plaat/staf heeft een standaardafmeting van 1020mm bij 620mm in verschillende diktes. Uiteraard zagen we jouw plaat/staf in de gewenste maten/ Valt jouw plaatgrootte niet in de standaardafmeting? Geen probleem, vul ons contactformulier in en we zorgen dat jij jouw plaat krijgt!

Deze plaat is zelfdovend, levensmiddelen geschikt en zeer maatvast. De plaat kan gebruikt worden bij temperaturen variërend tussen de -40 en 250 graden Celsius. Daarnaast heeft PEEK ook nog eens een zeer goede chemische bestendigheid. Let op: dit materiaal is zeer prijzig en ook de prijzen zijn niet standaard. Dat wil zeggen dat de prijs de ene week hoger kan zijn dan de andere, dit heeft te maken met de exclusiviteit van het materiaal. Onze vakmannen staan klaar om deze plaat in vele verschillende mogelijkheden te verwerken. Check de bewerkingsinformatie voor alle mogelijkheden.

Onze vakmannen staan voor een hoop bewerkingsmogelijkheden klaar. Boren, zagen, frezen, buigen, laseren en verspanen is voor hen een piece of cake.

In onze fabriek zorgen wij ervoor dat jouw materiaal klaar is voor de klus. Wij zijn er klaar voor, jij ook? Neem dan contact op voor de mogelijkheden met PEEK via ons contactformulier

We willen je graag een beeld geven van wat er allemaal mogelijk is met PEEK. Neem eens een kijkje op onze Pinterest pagina, daar staan ideeën voor het grijpen.

PEEK is een technische kunststof en wordt voornamelijk gebruikt bij de voedingsmiddelen industrie, chemische industrie, vliegtuigindustrie en medische toepassingen.

Wij zijn klaar voor jouw klus, jij ook?

Voordeligkunststof helpt jou in de productie van je idee. Freesbewerkingen voeren we graag uit op aanvraag! Aanvragen kan via dit formulier.

Voordeligkunststof.nl: meer dan alleen een plaat op maat gezaagd!

Welkom in onze online kunststof fabriek!

Dagelijks zijn wij bezig met het maken van àlle denkbare kunststof producten op maat. Onze engineer staat klaar om je te voorzien van een ontwerp, de vakmannen in de productie zorgen ervoor dat jouw ontwerp werkelijkheid wordt en onze chauffeurs doen er alles aan om je product netjes af te leveren. 

Wil jij gewoon een kunststof plaat op maat? Ook dat is mogelijk, neem een kijkje in ons assortiment en bestel snel.

Heb jij een product of ontwerp waar we je mee kunnen helpen? Vraag dan een offerte aan en bekijk onze bewerkingsmogelijkheden!