Gratis op maat gezaagd
Van ontwerp naar eindproduct
2000m2 productie vloer
Voorraad producten leverbaar 3-5 werkdagen
Steel sandwich

Steel sandwich

Welkom in ons assortiment steel sandwich! 

Steel sandwich staat in de markt ook wel bekend als whiteboard, of steel dibond. Onze steel sandwich platen zijn van een hoge kwalitieit en perfect te gebruiken als bijvoorbeeld een whiteboard wand. 

Dit steel sandwich laat zich goed bewerken, scroll naar beneden voor meer informatie over dit materiaal of bekijk onze bewerkingsmogelijkheden. Uiteraard kunnen wij je in de online fabriek helpen met ontwerp tot product in steel sandwich. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Vraag dan je offerte aan. 

Wil je vanuit België bestellen? Stuur dan een bericht naar info@voordeligkunststof.nl. Het is nog niet mogelijk om via de webshop te bestellen, stuur een bericht met de volgende gegevens en we gaan zo snel mogelijk voor je aan de slag:

 • (bedrijfs)Naam
 • Adresgegevens
 • BTW-nummer (enkel voor BTW-vrije bestellingen)
Offerte aanvragen Bewerkingen
Filter producten

Handige informatie

Steel sandwich, klinkt smakelijk toch?! Steel sandwich is hetzelfde opgebouwd als een aluminium sandwich plaat. Toch zit er een verschil in, in steel sandwich zit namelijk staal verwerkt. Dat maakt het materiaal magnetisch. In combinatie met een whiteboardcoating wordt  dit materiaal voornamelijk gebruikt in de creatieve signwereld, maar ook coaches en/of trainers gebruiken het graag. Voordeligkunststof.nl levert steel sandwich in allerlei maten. In onze fabriek ligt er altijd wel een steel sandwich voor je klaar.

 • LET OP - wil je vanuit België bestellen? Dat kan helaas nog niet via de webshop, stuur ons een bericht naar info@voordeligkunststof.nl met de volgende gegevens en we gaan zo snel mogelijk voor je aan de slag:
  • (bedrijfs)Naam
  • Adresgegevens
  • BTW-nummer (enkel voor BTW-vrije bestellingen)
  • Gewenst materiaal in kleur, afmeting en dikte 

Voordeligkunststof.nl: meer dan alleen een plaat op maat gezaagd!

Welkom in onze online kunststof fabriek!

Dagelijks zijn wij bezig met het maken van àlle denkbare kunststof producten op maat. Onze engineer staat klaar om je te voorzien van een ontwerp, de vakmannen in de productie zorgen ervoor dat jouw ontwerp werkelijkheid wordt en onze chauffeurs doen er alles aan om je product netjes af te leveren. 

Wil jij gewoon een kunststof plaat op maat? Ook dat is mogelijk, neem een kijkje in ons assortiment en bestel snel.

Heb jij een product of ontwerp waar we je mee kunnen helpen? Vraag dan een offerte aan en bekijk onze bewerkingsmogelijkheden!