Gratis op maat gezaagd
Van ontwerp naar eindproduct
2000m2 productie vloer
Voorraad producten leverbaar 3-5 werkdagen
Steelsandwich - 3mm

Steelsandwich - 3mm

€ 4600/m2
Kleur
Wit
Dikte
3
Lengte in mm
min 100 max 3050
Breedte in mm
min 100 max 1220


Wil je vanuit België bestellen? Stuur dan een bericht naar info@vo Lees meer

incl. BTW

Handige informatie


Wil je vanuit België bestellen? Stuur dan een bericht naar info@voordeligkunststof.nl. Het is nog niet mogelijk om via de webshop te bestellen, stuur een bericht met de volgende gegevens en we gaan zo snel mogelijk voor je aan de slag:

  • (bedrijfs)Naam
  • Adresgegevens
  • BTW-nummer (enkel voor BTW-vrije bestellingen)
  • Gewenst materiaal in kleur, afmeting en dikte 

     

De witte steel sandwich plaat heeft een standaardafmeting van 3050mm bij 1220mm. Deze plaat is altijd 3mm dik. Uiteraard zagen we jouw plaat gratis in de gewenste maten. Valt jouw plaatgrootte niet binnen de standaardafmeting? Geen probleem, vul ons aanvraagformulier in en we zorgen dat jij jouw plaat krijgt!

Deze plaat is aan één zijde voorzien van een whitboard coating, je kan er makkelijk op schrijven met een whiteboard marker. Door het staal maakt het het materiaal ook nog magnetisch! Het is ook erg gemakkelijk schoon te vegen met kunststofreiniger, of gewoon met een vochtige doek. De steel sandwich plaat wordt voornamelijk binnen gebruikt. Let op: deze plaat is wel aanzienlijk zwaarder dan een aluminium sandwich plaat.

Onze vakmannen staan klaar voor alle mogelijke bewerkingen bij deze steel sandwich plaat. Boren, zagen en frezen is voor hen een piece of cake.

Let op thuisbewerkers: door het staal kunnen er scherpe randjes aan de plaat ontstaan. Deze zijn heel gemakkelijk met een lichte schuurkaart te ontscherpen.

Vraag nu naar de mogelijkheden met steel sandwich via ons aanvraagformulier. We helpen graag bij jou klus!

We willen je graag een beeld geven van wat er allemaal nog meer mogelijk is met steel sandwich. Neem eens een kijkje op onze Pinterest pagina, daar staan ideeën voor het grijpen. Vanuit onze kant zomaar wat ideetjes, zo zijn wij:

  • Hey coach, heb jij je tactiek al uitgedacht? Laat nu bij voordeligkunststof.nl jouw speelveld uitfrezen op de steel sandwich plaat en je bent niet meer te verslaan.
  • Mam, wil je die lekkere koekjes weer meenemen? Pfff, je moet er maar aan denken. Of je laat het gewoon op de koelkast schrijven. Moet je wel nog even de steel sandwich plaat daar bevestigen…

Voordeligkunststof.nl: meer dan alleen een plaat op maat gezaagd!

Welkom in onze online kunststof fabriek!

Dagelijks zijn wij bezig met het maken van àlle denkbare kunststof producten op maat. Onze engineer staat klaar om je te voorzien van een ontwerp, de vakmannen in de productie zorgen ervoor dat jouw ontwerp werkelijkheid wordt en onze chauffeurs doen er alles aan om je product netjes af te leveren. 

Wil jij gewoon een kunststof plaat op maat? Ook dat is mogelijk, neem een kijkje in ons assortiment en bestel snel.

Heb jij een product of ontwerp waar we je mee kunnen helpen? Vraag dan een offerte aan en bekijk onze bewerkingsmogelijkheden!