Volkern - 6mm

Volkern - 6mm

€ 6960/m2
Kleur
Zwart
Dikte
6
Lengte in mm
min 100 max 3050
Breedte in mm
min 100 max 1300

De zwarte volkern plaat heeft een standaardafmeting van 3050mm bij 1300mm. Uiteraard za Lees meer

incl. BTW

De zwarte volkern plaat heeft een standaardafmeting van 3050mm bij 1300mm. Uiteraard zagen we jouw plaat gratis in de gewenste maten. Valt jouw plaatgrootte niet in de standaardafmeting? Geen probleem, vul ons aanvraagformulier in en we zorgen dat jouw klus af kan maken met dit materiaal!

De volkernplaat is slagvast en antistatisch, dus is het stevig genoeg om langs de sportvelden te hangen én om jouw logo er op te beplakken. Dit materiaal zal niet zomaar breken. Doordat dit materiaal zo stevig is, is het wat lastiger te bewerken. Tip van ons: vraag via ons aanvraagformulier jouw gewenste bewerking aan, dan zorgen wij ervoor dat jouw Volkern plaat super strak en klaar is voor je klus.

Volkern is een veelgebruikt materiaal bij de signmaker en creatieve klusser. Dat betekent dus bijna automatisch dat het ook zeer geschikt is om te beplakken. Helaas hebben wij hiertoe niet direct de mogelijkheid in onze fabriek. Maar we kunnen je altijd op weg helpen, we hebben verschillende partners die jouw klus tot in de puntjes kunnen maken!

Thuisbewerkers let op: Volkern is een hard materiaal. Wanneer je zelf gaten boort in het materiaal, adviseren wij om eerst voor te boren. Zo voorkom je dat de toplaag versplintert, zou zonde zijn.

We willen je graag een beeld geven van wat er allemaal nog meer mogelijk is met Volkern. Neem eens een kijkje op onze Pinterest pagina, daar staan ideeën voor het grijpen. Vanuit onze kant zomaar wat ideetjes, zo zijn wij:

  • Een nieuwe overkapping in de tuin? Werk dit af met Volkern plaatmateriaal. Super strak en ook nog eens super stevig.
  • Zonnepanelen op het dak? Ondersteun deze door Volkern plaatmateriaal, voor een optimale bescherming.
  • Een nieuwe werkkamer? Gebruik een Volkern plaat als bureau- of werkblad, shiney en stevig. Wat wil je nog meer?

Voordeligkunststof helpt jou om je idee te maken. Freesbewerkingen voeren we graag uit op aanvraag! Aanvragen kan via dit formulier.