Gratis op maat gezaagd
Van ontwerp naar eindproduct
2000m2 productie vloer
Voorraad producten leverbaar 3-5 werkdagen
HMPE

HMPE

Welkom in ons assortiment HMPE! 

Ons HMPE is van een hoge kwalitieit en perfect te gebruiken als bijvoorbeeld slijtstrippen, ook in de food industrie wordt dit materiaal veel gebruikt. 

Dit HMPE laat zich goed bewerken, scroll naar beneden voor meer informatie over dit materiaal of bekijk onze bewerkingsmogelijkheden. Uiteraard kunnen wij je in de online fabriek helpen met ontwerp tot product in HMPE. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Vraag dan je offerte aan. 

Wil je vanuit België bestellen? Stuur dan een bericht naar info@voordeligkunststof.nl. Het is nog niet mogelijk om via de webshop te bestellen, stuur een bericht met de volgende gegevens en we gaan zo snel mogelijk voor je aan de slag:

 • (bedrijfs)Naam
 • Adresgegevens
 • BTW-nummer (enkel voor BTW-vrije bestellingen)
Offerte aanvragen Bewerkingen
Filter producten

Handige informatie

High Moleculair Polyethyleen, oftewel HMPE, wordt het meest gebruikt binnen industriële omgevingen. Engineers zijn dol op deze kunststof, je kan er namelijk alle kanten mee op. Zo is HMPE chemisch bestendig en UV bestendig. Deze combinatie maakt dat het resultaat van HMPE nooit teleurstellend en zeer slijtvast is. In onze fabriek liggen groene, blauwe, zwarte en witte HMPE platen in verschillende afmetingen en diktes voor je klaar!

 • LET OP - wil je vanuit België bestellen? Dat kan helaas nog niet via de webshop, stuur ons een bericht naar info@voordeligkunststof.nl met de volgende gegevens en we gaan zo snel mogelijk voor je aan de slag:
  • (bedrijfs)Naam
  • Adresgegevens
  • BTW-nummer (enkel voor BTW-vrije bestellingen)
  • Gewenst materiaal in kleur, afmeting en dikte 

Voordeligkunststof.nl: meer dan alleen een plaat op maat gezaagd!

Welkom in onze online kunststof fabriek!

Dagelijks zijn wij bezig met het maken van àlle denkbare kunststof producten op maat. Onze engineer staat klaar om je te voorzien van een ontwerp, de vakmannen in de productie zorgen ervoor dat jouw ontwerp werkelijkheid wordt en onze chauffeurs doen er alles aan om je product netjes af te leveren. 

Wil jij gewoon een kunststof plaat op maat? Ook dat is mogelijk, neem een kijkje in ons assortiment en bestel snel.

Heb jij een product of ontwerp waar we je mee kunnen helpen? Vraag dan een offerte aan en bekijk onze bewerkingsmogelijkheden!