Gratis op maat gezaagd
Van ontwerp naar eindproduct
2000m2 productie vloer
Voorraad producten leverbaar 3-5 werkdagen
Nylon gegoten - 12mm

Nylon gegoten - 12mm

€ 18704/m2
Kleur
Naturel
Dikte
12
Lengte in mm
min 100 max 2550
Breedte in mm
min 100 max 1275


Wil je vanuit België bestellen? Stuur dan een bericht naar info@vo Lees meer

incl. BTW

Handige informatie


Wil je vanuit België bestellen? Stuur dan een bericht naar info@voordeligkunststof.nl. Het is nog niet mogelijk om via de webshop te bestellen, stuur een bericht met de volgende gegevens en we gaan zo snel mogelijk voor je aan de slag:

  • (bedrijfs)Naam
  • Adresgegevens
  • BTW-nummer (enkel voor BTW-vrije bestellingen)
  • Gewenst materiaal in kleur, afmeting en dikte 

     

De Nylon plaat heeft een standaardafmeting van 2550mm bij 1275mm in verschillende diktes. Uiteraard zagen we jouw plaat gratis in de gewenste maten. Valt jouw plaatgrootte niet in de standaardafmeting? Geen probleem, vul ons aanvraagformulier in en we zorgen dat jij jouw materiaal krijgt!

Nylon is te gebruiken bij temperaturen variërend tussen de -40 en 80 graden Celsius. Daarnaast is de plaat chemisch bestendig en mechanisch goed te bewerken. Let op: Vochtopname kan bij dit materiaal de maatvoering beïnvloeden. Laat je bij de aanschaf van Nylon in verschillende klussen dus adviseren door onze vakmannen.

Nylon is verkrijgbaar in meerdere soorten. Bij ons ligt de meest voorkomende altijd voor je klaar. Heb je Nylon nodig welke betere glij- en slijteigenschappen of betere maat- en drukvastheid kan realiseren? Neem dan contact op via ons formulier en we kijken samen welke Nylon het beste past bij jou klus.

Benieuwd naar de mogelijkheden met PA-6 / Nylon? Check de bewerkingsinformatie en we zorgen samen dat je klaar bent voor de klus!

Onze vakmannen staan voor een hoop bewerkingsmogelijkheden klaar. Boren, zagen, frezen, lijmen en snijden is voor hen een piece of cake. Benieuwd naar de mogelijkheden met Nylon? Neem dan nu contact met ons op, via het aanvraagformulier.

We zorgen dat onze vakmannen klaar staan voor jouw klus!

We willen je graag een beeld geven van wat er allemaal mogelijk is met Nylon. Neem eens een kijkje op onze Pinterest pagina, daar staan ideeën voor het grijpen.

Nylon is een technische kunststof en wordt voornamelijk in de industrie gebruikt. Maar ook voor huis, tuin en keuken ideeën voor het grijpen. Deze vind je op Pinterest, zo te bestellen bij Voordeligkunststof.nl

Voordeligkunststof.nl: meer dan alleen een plaat op maat gezaagd!

Welkom in onze online kunststof fabriek!

Dagelijks zijn wij bezig met het maken van àlle denkbare kunststof producten op maat. Onze engineer staat klaar om je te voorzien van een ontwerp, de vakmannen in de productie zorgen ervoor dat jouw ontwerp werkelijkheid wordt en onze chauffeurs doen er alles aan om je product netjes af te leveren. 

Wil jij gewoon een kunststof plaat op maat? Ook dat is mogelijk, neem een kijkje in ons assortiment en bestel snel.

Heb jij een product of ontwerp waar we je mee kunnen helpen? Vraag dan een offerte aan en bekijk onze bewerkingsmogelijkheden!