Gratis op maat gezaagd
Van ontwerp naar eindproduct
2000m2 productie vloer
Voorraad producten leverbaar 3-5 werkdagen
PET-P Staf - 70mm

PET-P Staf - 70mm

€ 10000
Kleur
Naturel
Diameter
70
Lengte in mm
min 1000 max 1000
Verkoop
lengtes per 1000mm


Wil je vanuit België bestellen? Stuur dan een bericht naar info@vo Lees meer

Handige informatie


Wil je vanuit België bestellen? Stuur dan een bericht naar info@voordeligkunststof.nl. Het is nog niet mogelijk om via de webshop te bestellen, stuur een bericht met de volgende gegevens en we gaan zo snel mogelijk voor je aan de slag:

  • (bedrijfs)Naam
  • Adresgegevens
  • BTW-nummer (enkel voor BTW-vrije bestellingen)
  • Gewenst materiaal in kleur, afmeting en dikte 

     

De PET-P staf heeft een standaardafmeting van 1000mm in verschillende diktes. Uiteraard zagen we jouw plaat/staf gratis in de gewenste maten. Valt jouw stafgrootte niet in de standaardafmeting? Geen probleem, vul ons aanvraagformulier in en we zorgen dat jij jouw materiaal krijgt!

PET-P is te gebruiken bij temperaturen variërend tussen de -20 en 115 graden Celsius. Daarnaast is de plaat ook nog chemisch bestendig en zelfdovend. Daarnaast neemt het materiaal vrijwel geen vocht op, waardoor de maatvastheid in het gering blijft.

Bij Voordeligkunststof.nl hebben we zowel plaat- als stafmateriaal van PP voor je klaar liggen.

Benieuwd naar de mogelijkheden met PP? Neem contact met ons op via het aanvraagformulier en we zorgen samen dat je klaar bent voor de klus!

Onze vakmannen staan voor een hoop bewerkingsmogelijkheden klaar. Boren, zagen, frezen, lassen en snijden is voor hen een piece of cake. Benieuwd naar de mogelijkheden met PET-P? Neem dan nu contact met ons op, via het aanvraagformulier.

We zorgen dat onze vakmannen klaar staan voor jouw klus!

We willen je graag een beeld geven van wat er allemaal mogelijk is met PET-P. Neem eens een kijkje op onze Pinterest pagina, daar staan ideeën voor het grijpen.

PET-P is een technische kunststof en wordt voornamelijk gebruikt bij chemische bewerkingen en de machinebouw. Maar ook voor huis, tuin en keuken ideeën kan PET-P een leuke oplossing zijn. Deze vind je op Pinterest, zo te bestellen bij Voordeligkunststof.nl!

Voordeligkunststof.nl: meer dan alleen een plaat op maat gezaagd!

Welkom in onze online kunststof fabriek!

Dagelijks zijn wij bezig met het maken van àlle denkbare kunststof producten op maat. Onze engineer staat klaar om je te voorzien van een ontwerp, de vakmannen in de productie zorgen ervoor dat jouw ontwerp werkelijkheid wordt en onze chauffeurs doen er alles aan om je product netjes af te leveren. 

Wil jij gewoon een kunststof plaat op maat? Ook dat is mogelijk, neem een kijkje in ons assortiment en bestel snel.

Heb jij een product of ontwerp waar we je mee kunnen helpen? Vraag dan een offerte aan en bekijk onze bewerkingsmogelijkheden!