Gratis op maat gezaagd
Van ontwerp naar eindproduct
2000m2 productie vloer
Voorraad producten leverbaar 3-5 werkdagen
PP - 1mm

PP - 1mm

€ 1084/m2
Kleur
Grijs - RAL7032
Dikte
1
Lengte in mm
min 100 max 2000
Breedte in mm
min 100 max 1000


Wil je vanuit België bestellen? Stuur dan een bericht naar info@vo Lees meer

incl. BTW

Handige informatie


Wil je vanuit België bestellen? Stuur dan een bericht naar info@voordeligkunststof.nl. Het is nog niet mogelijk om via de webshop te bestellen, stuur een bericht met de volgende gegevens en we gaan zo snel mogelijk voor je aan de slag:

  • (bedrijfs)Naam
  • Adresgegevens
  • BTW-nummer (enkel voor BTW-vrije bestellingen)
  • Gewenst materiaal in kleur, afmeting en dikte 

     

De grijze PP plaat heeft een standaardafmeting van 2000mm bij 1000mm in verschillende diktes. Uiteraard zagen we jouw plaat gratis in de gewenste maten. Valt jouw plaatgrootte niet in de standaardafmeting? Geen probleem, vul ons aanvraagformulier in en we zorgen dat jij jouw materiaal krijgt!

PP is te gebruiken bij temperaturen variërend tussen de 0 en 100 graden Celsius. Daarnaast is de plaat ook nog chemisch bestendig. Met taaie en slagvaste eigenschappen, stelt het resultaat met PP nooit teleur. Let op: PP is niet te verlijmen of te kitten. Wil je dit materiaal toch bevestigen? Check de bewerkingsinformatie voor de mogelijkheden met PP.

PP is leverbaar in verschillende varianten, de meest voorkomende ligt klaar in onze fabriek. Heb je bijvoorbeeld antistatische PP nodig? Neem dan contact op met ons via het aanvraagformulier, samen kijken we naar de mogelijkheden.

Onze vakmannen staan voor een hoop bewerkingsmogelijkheden klaar. Boren, zagen, frezen, lassen, buigen en snijden is voor hen een piece of cake. Benieuwd naar de mogelijkheden met PP? Neem dan nu contact met op met ons, via het aanvraagformulier.

We zorgen dat onze vakmannen klaar staan voor jouw klus!

We willen je graag een beeld geven van wat er allemaal mogelijk is met PP. Neem eens een kijkje op onze Pinterest pagina, daar staan ideeën voor het grijpen.

PP is een technische kunststof en wordt voornamelijk gebruikt bij chemische bewerkingen en de machinebouw. Maar ook voor huis, tuin en keuken ideeën kan PP een leuke oplossing zijn. Deze vind je op Pinterest, zo te bestellen bij Voordeligkunststof.nl!

Voordeligkunststof.nl: meer dan alleen een plaat op maat gezaagd!

Welkom in onze online kunststof fabriek!

Dagelijks zijn wij bezig met het maken van àlle denkbare kunststof producten op maat. Onze engineer staat klaar om je te voorzien van een ontwerp, de vakmannen in de productie zorgen ervoor dat jouw ontwerp werkelijkheid wordt en onze chauffeurs doen er alles aan om je product netjes af te leveren. 

Wil jij gewoon een kunststof plaat op maat? Ook dat is mogelijk, neem een kijkje in ons assortiment en bestel snel.

Heb jij een product of ontwerp waar we je mee kunnen helpen? Vraag dan een offerte aan en bekijk onze bewerkingsmogelijkheden!