PVC - 12mm

PVC - 12mm

€ 9508/m2
Kleur
Grijs - RAL7011
Dikte
12
Lengte in mm
min 100 max 2000
Breedte in mm
min 100 max 1000

De PVC plaat heeft een standaardafmeting van 2000mm bij 1000mm. Uiteraard zagen we jouw plaat/staf gra Lees meer

incl. BTW

De PVC plaat heeft een standaardafmeting van 2000mm bij 1000mm. Uiteraard zagen we jouw plaat/staf gratis in de gewenste maten. Valt jouw plaat-/stafgrootte niet in de standaardafmeting? Geen probleem, vul ons aanvraagformulier in en we zorgen dat jij jouw plaat krijgt!

Dit materiaal is te gebruiken tussen 0 en 60 graden Celsius. Ook is PVC levensmiddelen geschikt, heeft het een chemische bestendigheid en goede brandeigenschappen. PVC is dus zeer veelzijdig en staat het klaar voor iedere bedenkbare klus! Let op: de oppervlakte van PVC kan statisch zijn, gewoon even goed schoonmaken met antistatisch schoonmaakmiddel. Onze vakmannen staan klaar om deze plaat in vele verschillende mogelijkheden te bewerken. Check de bewerkingsinformatie voor alle mogelijkheden.

Onze vakmannen staan voor een hoop bewerkingsmogelijkheden klaar. Boren, zagen, frezen, buigen, verlijmen, lassen en verspanen is voor hen een piece of cake!

Vraag nu naar de mogelijkheden met PVC via ons aanvraagformulier. We zorgen dat jij klaar bent voor de klus!

We willen je graag een beeld geven van wat er allemaal mogelijk is met PVC. Neem eens een kijkje op onze Pinterest pagina, daar staan ideeën voor het grijpen.

PVC is een technische kunststof en wordt voornamelijk gebruikt bij de chemische apparatenbouw en machinebouw. Maar ook voor huis, tuin en keuken ideeën kan PVC een leuke oplossing zijn. Deze ideeën vind je op Pinterest, zo te bestellen bij Voordeligkunststof.nl

Voordeligkunststof helpt jou in de productie van je idee. Freesbewerkingen voeren we graag uit op aanvraag! Aanvragen kan via dit formulier.