A4 Bordjes

A4 Bordjes

€ 305
Kleur
Wit
Dikte
5
Lengte in mm
min 297 max 297
Breedte in mm
min 210 max 210
Aantal
4
Materiaal
PVC-schuim

De witte pvc-schuim plaat heeft een standaardafmeting van 3050mm bij 1500mm. Uiteraard zagen we j Lees meer

De witte pvc-schuim plaat heeft een standaardafmeting van 3050mm bij 1500mm. Uiteraard zagen we jouw plaat gratis in de gewenste maten. Valt jouw plaatgrootte niet in de standaardafmeting? Geen probleem, vul ons aanvraagformulier in en we zorgen dat jij jouw plaat krijgt!

Even een tip van ons tussendoor: probeer dit materiaal zoveel mogelijk voor binnentoepassingen te gebruiken. PVC-schuim is namelijk alleen geschikt voor kortdurend buiten gebruik.

PVC-schuim is een hele lichte plaat, het meet maar 450 gram per vierkante meter. Daarnaast is deze plaat erg makkelijk zelf te bewerken, waardoor je jouw letters zelf erg makkelijk tegen de muur kan bevestigen. 

Onze vakmannen staan voor een hoop bewerkingsmogelijkheden klaar. Boren, zagen, frezen, snijden en buigen is voor hen een piece of cake.

PVC-schuim is een veelgebruikt materiaal bij de creatieve signmaker. Dat betekent dus bijna automatisch dat het ook zeer geschikt is voor beletteren, zeefdrukken en digitaal bedrukken. Helaas hebben wij hiertoe niet direct de mogelijkheden in onze fabriek. Maar we kunnen je altijd op weg helpen, we hebben verschillende partners die jouw klus tot in de puntjes kunnen maken.

Vraag nu naar de bewerkingsmogelijkheden met PVC-schuim via ons aanvraagformulier. We helpen graag bij jouw klus!

We willen je graag een beeld geven wat er allemaal nog meer mogelijk is met PVC-schuim. Neem eens een kijkje op onze Pinterest pagina, daar staan ideeën voor het grijpen. Vanuit onze kant zomaar wat ideetjes, zo zijn wij:

  • Heb jij een belangrijke presentatie? Neem dan een PVC-schuimplaatje om al jouw informatie duidelijk te verbeelden. Ziet er netjes uit, hoor!
  • Dat schattige uiltje bij de naam op de babykamer? Bestel nu bij Voordeligkunststof.nl al jouw favoriete vormen en laat die baby dan maar komen. Oh en nog een tip: hang het nog even niet op als je naam geheim is. ;-)
  • Wil jij de logo van je favoriete club aan de muur? Bestel dan nu een PVC-schuim vorm bij Voordeligkunststof.nl. Zo gedaan.

Voordeligkunststof helpt jou om je idee te produceren. Freesbewerkingen voeren we graag uit op aanvraag! Aanvragen kan via ons formulier.