A4 Whiteboard

A4 Whiteboard

€ 1000
Kleur
Wit
Dikte
3
Lengte in mm
min 297 max 297
Breedte in mm
min 210 max 210
Aantal
4
Materiaal
Steel sandwich

De witte steel sandwich plaat heeft een standaardafmeting van 3050mm bij 1220mm. Deze plaat is altijd Lees meer

De witte steel sandwich plaat heeft een standaardafmeting van 3050mm bij 1220mm. Deze plaat is altijd 3mm dik. Uiteraard zagen we jouw plaat gratis in de gewenste maten. Valt jouw plaatgrootte niet binnen de standaardafmeting? Geen probleem, vul ons aanvraagformulier in en we zorgen dat jij jouw plaat krijgt!

Deze plaat is aan één zijde voorzien van een whitboard coating, je kan er makkelijk op schrijven met een whiteboard marker. Door het staal maakt het het materiaal ook nog magnetisch! Het is ook erg gemakkelijk schoon te vegen met kunststofreiniger, of gewoon met een vochtige doek. De steel sandwich plaat wordt voornamelijk binnen gebruikt. Let op: deze plaat is wel aanzienlijk zwaarder dan een aluminium sandwich plaat.

Onze vakmannen staan klaar voor alle mogelijke bewerkingen bij deze steel sandwich plaat. Boren, zagen en frezen is voor hen een piece of cake.

Let op thuisbewerkers: door het staal kunnen er scherpe randjes aan de plaat ontstaan. Deze zijn heel gemakkelijk met een lichte schuurkaart te ontscherpen.

Vraag nu naar de mogelijkheden met steel sandwich via ons aanvraagformulier. We helpen graag bij jou klus!

We willen je graag een beeld geven van wat er allemaal nog meer mogelijk is met steel sandwich. Neem eens een kijkje op onze Pinterest pagina, daar staan ideeën voor het grijpen. Vanuit onze kant zomaar wat ideetjes, zo zijn wij:

  • Hey coach, heb jij je tactiek al uitgedacht? Laat nu bij voordeligkunststof.nl jouw speelveld uitfrezen op de steel sandwich plaat en je bent niet meer te verslaan.
  • Mam, wil je die lekkere koekjes weer meenemen? Pfff, je moet er maar aan denken. Of je laat het gewoon op de koelkast schrijven. Moet je wel nog even de steel sandwich plaat daar bevestigen…

Voordeligkunststof helpt jou om je idee te produceren. Freesbewerkingen voeren we graag uit op aanvraag! Aanvragen kan via ons formulier.