Gratis op maat gezaagd
Van ontwerp naar eindproduct
2000m2 productie vloer
Voorraad producten leverbaar 3-5 werkdagen

Welkom in de online fabriek.

Wie we zijn.

De online fabriek

Aangenaam, wij zijn Voordeligkunststof.nl! We staan ook wel bekend als de online kunststoffabriek. Eigenlijk kun je ons omschrijven als een online groothandel én productieomgeving in één. We hebben namelijk direct toegang tot een aantal groot bed zaag- en freesmachines. Hiermee kunnen we de coolste dingen voor je creëren. Een plaat op maat of jouw gewenste vorm kunnen met gemak worden gefreesd en gezaagd. Omdat we het productieproces in eigen hand hebben, kunnen we makkelijk schakelen op zowel kleine en grote oplages van jouw producten en ideeën.

Wat zijn we niet?

Je kunt van alles doen, maar je kunt niet alles doen

Onze vakmannen staan voor een hoop bewerkingen klaar, maar we zijn geen wereldwonders… we kunnen helaas niet alles. Zo hebben wij in onze fabriek geen mogelijkheid tot spuitgieten, montage services en bedrukken.

Wel hebben we een groot netwerk aan partners die ons graag willen helpen om jouw klus te klaren. Je kan dus met al je ideeën bij ons aankomen en wij regelen dat je klaar bent voor de klus!

Waar wij elke dag voor gaan.

Samen klaar voor de klus? Af!

We willen kunststoffen en de hierbij behorende bewerkingen voor iedereen toegankelijk maken. Zo geven we creativiteit, ondernemerschap en de productie omgeving een boost. Jij het idee, wij de productie! Op deze manier ondersteunen we technische ondernemers, creatieve thuisklussers en hobbyisten met het realiseren van de mooiste creaties. Krachtig, creatief, kunststof!

Waar wij van dromen.

Ondernemen met jou, modernisering en de leukste fabrieksomgeving worden

Jij een idee, wij de machines en het technisch netwerk! Wat denk jij ervan? Wij dromen van een ondernemende, creatieve, leuke en moderne productie omgeving. Dit willen wij gaan bereiken door:

  • Samen met jou ondernemen
  • Onze productieprocessen te automatiseren om jou nog meer te kunnen helpen bij jouw klus
  • De leukste fabrieksomgeving van Nederland te worden.

Kom gerust langs, een kop koffie drinken kan altijd! Neem eens contact op.