Gratis op maat gezaagd
Van ontwerp naar eindproduct
2000m2 productie vloer
Voorraad producten leverbaar 3-5 werkdagen

Welkom in de online fabriek.

Kunnen jullie ook een vormpje maken? Kan gewoon!

Wij kunnen in onze fabriek eigenlijk alles voor je verwezenlijken. Hoe onze online fabriek eruit ziet? Lees verder en kijk mee!

Aangenaam, wij zijn Voordeligkunststof.nl! We staan ook wel bekend als de online kunststoffabriek. Eigenlijk kun je ons omschrijven als een online groothandel én productieomgeving in één. We hebben namelijk direct toegang tot een aantal groot bed zaag- en freesmachines. Dat betekent dat platen van 4000x2000 gemakkelijk bij ons kunnen worden gezaagd en gefreesd. Wij zijn ingericht op zowel enkel- als serieproductie.

Het zaagwerk is bij ons een standaard dienst. Wil jij je eigen productvorm laten frezen? Vraag dat dan aan via dit formulier.

De opdeelzaag, een plaat-op-maat-monster

Wil jij een plaatje op maat? Dan zagen we dit speciaal voor jou op onze opdeelzaag. De opdeelzaag is onze plaat-op-maat-monster. Binnen no time zaagt de machine de gewenste plaat voor jouw op maat. Op deze machine worden reclame kunststoffen, technische kunststoffen, heldere kunststoffen en high-performance kunststoffen gezaagd.

De 3-assige freesmachine, jouw vormverzekeraar

Als je zelf niet de middelen hebt om je idee daadwerkelijk te bewerken, kunnen wij dit voor jou verwezenlijken. Onze machines worden ook wel 2,5D freesbewerkingsmachines genoemd. De machines frezen zonder enige moeite allerlei verschillende contouren op maat. Denk aan letters die je aan de muur kan hangen, logo’s voor gevelinrichting, een mooie wereldkaart voor op je slaapkamer, boorgaten in je plaat, een nieuw huisnummer en ga zo maar door. Onze machines frezen reclame kunststoffen, technische kunststoffen en heldere kunststoffen gemakkelijk op maat.

We kunnen allerlei vormen en teksten op maat voor je maken. Dit moet je op dit moment nog via een aanvraag doen! Interesse? Klik dan hier.

De 5-assige freesmachine, jouw vormverzekeraar

De grootste verschillen tussen de 3-assige en 5-assige freesmachines, zijn de snelheid, het aantal assen waar de machine op kan bewerken en de maximaal te bewerken dikte van de materialen. De 5-assige freesmachine met een frees bed van 4000x2000mm wordt voornamelijk voor technische kunststoffen gebruikt.

(Vlam)Polijsten, laat zijkanten stralen

Deze bewerking wordt voornamelijk toegepast bij de helderkunststoffen. De zijkanten van heldere kunststof zijn na het bewerken niet doorzichtig. Polijsten maakt de zijkanten transparant en zorgt dat het eindresultaat een mooi geheel wordt. Polijsten kost wel extra tijd en daarom polijsten wij alleen op aanvraag!