Gratis op maat gezaagd

Voorraad producten leverbaar 3-5 werkdagen

Onze medewerkers genieten vanaf 22 december 2022 tot 1 januari 2023 van de feestdagen, wat betekent dat wij bestellingen gedurende die tijd niet kunnen leveren.
Bestellen en offertes indienen kan altijd! Vanaf 2 januari zullen wij weer beginnen met het verzenden van bestellingen.

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een prettige jaarwisseling! 🎄🥂

Welkom bij Voordeligkunststof.nl!

Vul onderstaand je e-mailadres in en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en aanbiedingen!


Nieuws
Posted in

Onrust in de kunststoffenmarkt

Sinds het begin van de corona-periode is het een turbulente situatie in kunststoffenland. Door te kort aan materialen merken we dat de prijzen op ieder onaangekondigd moment omhoog kunnen schieten. Toch hadden we gehoopt dat we na dit jaar onze klanten niet meer lastig hoefden te vallen met prijsstijgingen. De werkelijkheid ligt helaas anders, nog steeds worden we door onze leveranciers geconfronteerd met lange levertijden en prijsstijgingen. We proberen deze prijsstijgingen altijd ruimschoots aan te kondigen, daarnaast proberen we ook ten alle tijden de prijzen up to date te houden. Helaas heeft het verleden uitgewezen dat dit niet altijd lukt, we begrijpen dat dit vervelende situaties kan veroorzaken voor onze klanten. Hoe lang dit nog gaat duren, weten we niet. We durven hier nog geen uitspraken over te doen, zekerheid is een schaars goed aan het worden. 

Wat we wel weten, is dat producten zoals POM, PVDF en nylon helaas problematisch blijven qua beschikbaarheid, ook de prijzen zullen hier helaas blijven stijgen. Uiteraard doen we er alles aan om onze voorraad zo goed mogelijk bij te houden, maar helaas kunnen we ook hierin geen zekerheid geven. Ondanks deze ontwikkelingen blijven we bij Voordeligkunststof.nl positief. We hebben zeker het vertrouwen dat er in de loop van volgend jaar wat stabilisering in de markt komt. In de tussentijd doen we er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk te informeren. Iedere dag gaan wij ervoor om onze klanten van de best mogelijke prijzen, levertijden en adviezen te voorzien. Zeer dankbaar zijn we in ieder geval, voor het vertrouwen.

Join the conversation

Volg ons:
LOGIN
Create an account

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in ons privacybeleid.

Wachtwoord herstel

Wachtwoord vergeten? Vul hieronder je gebruikersnaam of e-mailadres in en we sturen een email met een link om een nieuwe wachtwoord aan te maken.

Boven

WINKELMAND 0

ONLANGS BEKEKEN 0