Wegens het grote aantal bestellingen is het op dit moment drukker dan normaal. Wij streven er naar om je bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

Gratis op maat gezaagd

Voorraad producten leverbaar 3-5 werkdagen

Welkom bij Voordeligkunststof.nl!

Vul onderstaand je e-mailadres in en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en aanbiedingen!


Nieuws
Posted in

Onrust in de kunststoffenmarkt

Sinds het begin van de corona-periode is het een turbulente situatie in kunststoffenland. Door te kort aan materialen merken we dat de prijzen op ieder onaangekondigd moment omhoog kunnen schieten. Toch hadden we gehoopt dat we na dit jaar onze klanten niet meer lastig hoefden te vallen met prijsstijgingen. De werkelijkheid ligt helaas anders, nog steeds worden we door onze leveranciers geconfronteerd met lange levertijden en prijsstijgingen. We proberen deze prijsstijgingen altijd ruimschoots aan te kondigen, daarnaast proberen we ook ten alle tijden de prijzen up to date te houden. Helaas heeft het verleden uitgewezen dat dit niet altijd lukt, we begrijpen dat dit vervelende situaties kan veroorzaken voor onze klanten. Hoe lang dit nog gaat duren, weten we niet. We durven hier nog geen uitspraken over te doen, zekerheid is een schaars goed aan het worden. 

Wat we wel weten, is dat producten zoals POM, PVDF en nylon helaas problematisch blijven qua beschikbaarheid, ook de prijzen zullen hier helaas blijven stijgen. Uiteraard doen we er alles aan om onze voorraad zo goed mogelijk bij te houden, maar helaas kunnen we ook hierin geen zekerheid geven. Ondanks deze ontwikkelingen blijven we bij Voordeligkunststof.nl positief. We hebben zeker het vertrouwen dat er in de loop van volgend jaar wat stabilisering in de markt komt. In de tussentijd doen we er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk te informeren. Iedere dag gaan wij ervoor om onze klanten van de best mogelijke prijzen, levertijden en adviezen te voorzien. Zeer dankbaar zijn we in ieder geval, voor het vertrouwen.

Join the conversation

Volg ons:
Boven

WINKELMAND 0

ONLANGS BEKEKEN 0