Wegens het grote aantal bestellingen is het op dit moment drukker dan normaal. Wij streven er naar om je bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

Gratis op maat gezaagd

Voorraad producten leverbaar 3-5 werkdagen

Welkom bij Voordeligkunststof.nl!

Vul onderstaand je e-mailadres in en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en aanbiedingen!


Nieuws
Posted in

Hoera! Een nieuwe shop

Een aantal jaar geleden zijn we in samenwerking met onze productiepartner BXS bv gestart met onze webshop: Voordeligkunststof.nl. Sindsdien heeft het niet stilgestaan en daar zijn we natuurlijk heel erg blij mee!

Al snel blijkt het een uitdaging om te vertellen wat we nu eigenlijk allemaal kunnen. Bij Voordeligkunststof.nl zijn we namelijk veel meer dan alleen een plaat op maat, dat zijn we altijd al geweest. Onze engineers en vakmannen in de productie vinden het iedere keer weer een feest om aan de slag te gaan met het uitwerken van de ideeën van jullie, onze klanten. 

We zijn ontzettend dankbaar voor het klantenbestand dat we in de afgelopen periode hebben weten op te bouwen, zonder hen zouden we nooit staan waar we nu staan. Sinds het begin zijn we bij Voordeligkunststof.nl aan het onderzoeken waar we nog kunnen groeien, wat onze klanten nodig hebben en wat ze van ons vragen. Daarom zijn we sinds begin van het jaar gestart met het opzetten van de nieuwe shop. En hoera! Het is gelukt om een nieuwe shop op te zetten die beter informeert over verschillende kunststoffen én die ook laat zien wat we allemaal in onze mars hebben! 

De komende periode staat in het teken van het optimaliseren van onze shop, zo hopen we meer te gaan automatiseren en zijn we bezig met allerlei toffe functies die het jullie alleen maar makkelijker maakt om direct te bestellen waar je naar op zoek bent. In de tussentijd blijven wij ons team uitbreiden met engineers, vakmannen en support medewerkers die voor je klaar staan op ieder moment. 

We hopen dat we met deze nieuwe shop een betere in kijk in onze fabriek kunnen geven en dat we je in de toekomst nóg beter kunnen helpen met alle kunststof vragen. 

Tot snel, bij Voordeligkunststof.nl!

Join the conversation

Volg ons:
Boven
WINKELMAND 0
ONLANGS BEKEKEN 0